Despre noi

Tabăra Trăiește Altfel

Prin taberele organizate anual, ne propunem să comunicăm adevărul despre Dumnezeu și credința creștină. Totodată, ne dorim să oferim un cadru în care tinerii creștini să găsească răspunsuri la întrebări, la problemele cu care se confruntă, să întâlnească oameni de la care au de învățat și care sunt dispuși să îi asculte.

Ținând cont de vârsta participanților, ne dorim să venim în sprijinul lor și pe plan profesional. Astfel, în cadrul workshopurilor organizate, avem ca invitați specialiști din diverse domenii de interes cum ar fi: marketing, management, juridic, psihologie, fotografie, social-media, blogging, literatură și multe altele.

Având în vedere că cei mai mulți participanți sunt elevi și studenți, și ținând cont de faptul că la aceste vârste tinerii se confruntă cu numeroase schimbăriproblemedecizii pe care trebuie să le ia, temele taberei au fost alese cu scopul de a stârni interesul tinerilor și de a răspunde nevoilor lor. În cele opt ediții desfășurate până în prezent au fost abordate subiecte ca: identitateacaracteruldorința de schimbare, puterea de a o lua de la capăt, relațiile cu cei din jur, anturajul sau familia.

Programul include timp de închinare, părtășie și mesaj, activități de socializare, de muncă în echipă, activități recreative, competiții sportive (football, volei, laptenis), foc de tabără dar și implicarea la buna desfășurare a taberei.

În acest an TABĂRA TRĂIEȘTE ALTFEL 2020 – RECONFIGURAT va avea loc în perioada 28 (dupămasa) – 31 iulie, la locația Kings Land în localitatea Ineu, jud. Bihor